+31615308243

Bedankt 2018, Welkom 2019!

Vandaag 31 december 2018 voel ik mij zoo dankbaar voor weer een prachtig jaar te kunnen afsluiten vanavond! 2018 was intens, confronterend maar erg leerzaam met echt voor mij hele mooie inzichten. Ik heb weer prachtige bijzondere mensen ontmoet, super onvergetelijke momenten en mogen genieten van hele kleine simpele dingen in het leven tot hele mooie dingen die helaas niet voor iedereen is weggelegd. Twee super broers Ras Tology & Dijohn Ronde wat geven jullie mij een kracht en steun in mijn leven. Mijn liefste mama Josi Joyce mijn steun en mijn allerliefste vriendin zonder jou was ik nooit zoo geworden haha. Mijn trots Dathimo Ronde wat een kado dat ik jouw mama mag zijn, mijn allessie. Mijn allertrouwste vriendje Happy.

Ik besef dat heel goed dat het niet voor iedereen is en daarom ben ik zo dankbaar dat ik het wel mag meemaken en beleven.

Zelfs uit de vervelende momenten van 2018 want uiteraard waren die er ook heb ik mijn lessen geleerd. Denk de meest belangrijkste “Geniet van het leven het is zo kort” en “wees dankbaar”” laat mensen in hun waarde en hun eigen weg bewandelen” “Laat dingen los”en “Sta open om te ontvangen”.dat zijn mijn lessen van 2018.

Ik sta helemaal klaar voor 2019 om weer een fantastisch jaar in te gaan en hoop voor jullie ook!

????share love &happiness !

liefs Gina Petula

Facebooktwittermail
« (Previous Post)


© 2018: Gouden Haan Zandvoort, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten