+31615308243

Gouden Haan= Gina’s Favourites Shop

Happy 2022! May all your Dreams come true Dreamcatchers!
Vanaf vandaag is de Gouden Haan Zandvoort veranderd in Gina’s Favourites Shop!
Dat is wat het is al mijn favoriete Artikelen en onderwerpen bij elkaar verzameld door mij Gina Petula. Het nummer 22 is echt mijn nummer. Mijn geboortenummer en het aantal kaarten van de grote Arcana van de Tarot waar ik zo graag mee werk. De tarot is een van Mijn guidance in het Leven.
Ik ben al 2 jaar aan het werk om mijn Levenswerk en Ervaringen te bundelen tot een serie van prachtige Workshops. met de naam “Surrender to the Journey”!
Een prachtige combinatie van Muziek, Dans, Meditatie, oefeningen, motivatie, Tips ,Rituelen. Iedereen die mij kent zal voelen en begrijpen hoeveel Love, Peace & Happiness deze Workshops kunnen geven als je er voor open staat!
Deze zijn online verkrijgbaar vanaf 2-2 -2022 en met een bijbehorende Live Workshop van 2 dagen op een Bijzondere Sacred Hippie locatie op mijn favoriete eiland Ibizaaa !
Love and be blessed. xxx Gina Petula

 

 

Gouden Haan Zandvoort

Welkom in mijn Wereld van Gypsy Sieraden, Hippie Ibiza Gevoel, Dromenvangers & Tarot.

Dagelijks krijg ik de vraag waarom Gouden Haan, noem je winkel iets anders, iets wat bij jou past of bij wat jij verkoopt!

Mijn naam is Gina Petula en ik zal uitleggen waarom mijn winkel de naam “ Gouden Haan” heeft gekregen. De Gouden Haan siert de top van onze mooie westertoren wat symbool staat voor de stad Amsterdam waar ik ben geboren en ben opgegroeid.

Een haan kraait als de zon opkomt, bij het begin van de dag. Zo is de haan een teken van een nieuw begin, een vernieuwing en geeft tevens de windrichting aan, fungeert vaak als bliksemafleider. 

Goud is de kleur van mijn naam Gina, goud staat voor bescherming tegen negativiteit en voor overvloed, het is een prachtig symbool en het was een prachtig cadeau om al mijn Gouden Dromen waar te maken!

Misschien begrijpen mensen nu waarom juist mijn winkel Gouden Haan heet. Met mijn Feel Good Shop Gouden Haan Zandvoort heb ik een vernieuwd concept neergezet, in de zomer het doorgetrokken naar de boulevard van Zandvoort. 

In 2017 begonnen vanuit de kiosk met de Map “Gina’s Favourites” waarin ik alle mijn favoriete Hotspots en tips benoem. Nu uitgegroeid naar “Gina’s Favourites” Edities Amsterdam, Ibiza en de vierde editie van Zandvoort. De reacties zijn ontzettend leuk van ondernemers en toeristen. Ik ben een Dromenvangster en geloof vooral in mijn eigen Gouden Dromen!

Een bezoek bij de Gouden Haan Zandvoort is een beleving. Proef de sfeer van Bohemian Experience.

Overal ziet men mij al van de verte stralen als een Gouden Haan.

 

De volkswijsheid leert dat de haan de dominee aanmoedigt om heldhaftig tegen de stroom in te gaan, met zijn kop in de wind.

Tot Ziens in Gouden Haan Zandvoort !

Liefs Gina Petula

Facebooktwittermail
© 2018: Gouden Haan Zandvoort, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten