+31615308243

Gina Petula dansend het leven door!

Gina Petula dansend het leven door!

Ik werk al bijna 18 jaar met mijn tarot kaarten en ben ook altijd met de volle maan bezig, ik voel zo de sterke positieve Maan energie dat ik tijdens de volle Maan speciale readings  verzorg en ik maak persoonlijke kruidenbaden om mensen te helpen. Ik dans ook al vanaf mijn derde jaar begon met Ballet en wordt er nog altijd erg blij van! Het geeft mij een gevoel van vrijheid maar dan wel mijn eigen bewegingen en niet een aangemeten dans, ik was  vroeger dan ook groot fan van Kate Bush!

Ik organiseer dan ook volle maan avonden met mijn  Buikdansvriendin Mariska  en dan wil ik natuurlijk altijd dansen en zij altijd kaarten erbij halen Hahaha.

Het dansen bleef maar terugkomen maar dan wel een dans van het Gevoel en eigen bewegingen dat moest toch een naam hebben…..Ik op zoek en kwam Chakradance tegen, het klonk als muziek in mijn oren, mijn eigen bewegingen dus ik mij aangemeld voor  de opleiding want als ik het ging doen, dan wilde ik ook een diploma hebben en het goed doen. De opleiding begon in okt net na het zomerseizoen, ik was er helemaal klaar voor!

De Chakradance Facilitator Course was Online en in het engels op maandag, ik begon te dansen op de muziek en werd helemaal begeleidt door te visualiseren en wauw wat een prachtige muziek, het bracht mij heel ver als een soort droom!  

Na afloop van de Chakradance moest ik een mandala tekenen en deze een naam geven mijn eerste mandala heette dan ook Confused wat dan was ik !! Jeetje dit had ik niet verwacht, ik dacht ik ga even lekker dansen met mijn eigen bewegingen, helemaal niet nagedacht over dat deze prachtige ritmische muziek mij naar een hele nieuwe fase van mijn leven zouden brengen. Dat dit de puzzelstukjes op zijn plek zou laten vallen…

Ik ben al een paar jaar bezig met mijn eigen zoektocht, verder ben ik niet constant spiritueel bezig. ik vind het mooi dat ik met mijn gave mensen kan helpen om inzichten te krijgen maar het hoeft voor mij niet te zweverig allemaal  ..In mijn readings probeer ik ook zoveel mogelijk tastbare voorbeelden erbij te halen. Dus dat ik nu met Chakradance zelf een soort zweverige droom kwam was heel bijzonder hier wilde ik meer van gaan voelen….. .tot volgende week!

liefs Gina Petula

 

Facebooktwittermail
« (Previous Post)
(Next Post) »


© 2018: Gouden Haan Zandvoort, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten