+31615308243

Help Winterdipje Tijd!

Help Winterdipje Tijd!!!

Er zijn maar weinig mensen in mijn omgeving die er geen last van hebben! 

 De donkere dagen, weinig zonlicht , minder Energie noem maar op. 

Zodra het oktober wordt begint het al erg snel af te nemen, mijn  Energie en de gezelligheid, en mijn Winterdipje neemt toe! Vreselijk ik heb echt al heel veel geprobeerd , tot aan wonen in het buitenland! 

Dit jaar had bedacht dat ik het weer eens ging proberen aan te pakken Mijn Winterdipje! 

Als Spiritueel Coach begint het altijd bij jezelf, als ik mezelf niet eens kan helpen ermee hoe dan?!

Dus ik heb met mezelf afgesproken om 22 dagen achter elkaar elke ochtend een strandwandeling te maken van minimaal 30 min. ongeacht het weer. 

Elke dag een uur dansen en 1 liter water per dag. 

Ik had eigenlijk meteen al spijt van mijn eigen plan maar ik moest toch iets gaan doen!!! Elke ochtend werd ik wakker met pijn in mijn hele lichaam, geen Energie alles was gewoon teveel moeite!

Ongelofelijk maar waar, voelde ik mij meteen na de eerste wandeling al beter, en na een week nog meer en na 22 dagen voelde ik mij gewoon super, heel vrolijk, uitgerust, veel energie. ik kon makkelijker situaties loslaten, voelde mij lichter in mijn emoties en niet zo zwaar,kreeg heel veel mooie inzichten door de Rust en het geluid van de Golven, voelde mij meer Dankbaar en Tevreden.

Mensen in mijn omgeving vroegen mij wat ik had gedaan zag er zo ontspannen en goed uit.

Zelfs door de storm en regen ben ik doorgegaan, klaar voor de strijd  met dikke regenjas en laarzen wandel ik nog steeds elke ochtend langs het strand!

Ik heb nu zoveel Energie ervan gekregen dat ik het graag wil delen met jullie, want ik gun iedereen zo’n heerlijk gevoel.

Ik heb een mooie Strand Sessie bedacht voor jou “DreamCatcher aan Zee”

  • 22 min wandelen bij de Zee in Stilte 

( Jouw Energie op te laden of om jouw hoofd te legen, net hetgeen jij nodig hebt)

  • Een Zee healing sessie 

(om blokkades en Angsten los te kunnen laten)

  • Persoonlijke DreamCatcher kaart 

in deze prachtige Strand Sessie van een uur neem ik jou mee naar mijn geliefde strand Zandvoort aan Zee!

Boek nu jouw Strand Sessie

Liefs Gina Petula

Facebooktwittermail
« (Previous Post)
(Next Post) »


© 2018: Gouden Haan Zandvoort, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten