+31615308243

Super Blood Blue Moon

Vandaag is het weer een prachtige bijzondere dag met veel Maan Energie. Ik voel het ontzettend. Ik heb eigenlijk vandaag de hele dag zin om gewoon te huilen, het lijkt wel of alles eruit wilt komen. Gelukkig kan ik mijn emoties en mijn energie goed leiden en zal ik met al mijn gevoel vandaag een aantal Super Moon Readings verzorgen! En vanavond een mooie Full Moon Avond organiseren met Full Moon Dance Prayer en een prachtige Maan Ritueel over Loslaten! Dit eenvoudige Maan Ritueel kan je ook thuis doen. Neem een Witte kaars, een glas Water, en 2 papiertjes. Schrijf op wat je niet langer nodig hebt in jouw leven, bedank voor de les en verbrandt het papiertje! Op het andere papiertje schrijf je jouw wens, wat jij nu nodig hebt in jouw leven! Dit papiertje geeft je een veilige plek. Wees 3 Minuten stil bij elk papiertje wat je schrijft. 

De Maan heeft invloed op onze emoties, en met een Super Moon is dat nog veel erger helemaal als je daar gevoelig voor bent. Ik ben niet verdrietig ofzo maar wil het gewoon laten stromen mijn tranen en mijn emoties. Gisteren had ik het gevoel dat ik op zoek moest gaan naar vrouwen in Vervelende situaties om hun haar te knippen etc. dus dat wordt mijn missie voor februari om wat instanties aan te schrijven zoals blijf van mijn lijf huis ofzo of jonge moeders die in opvang zitten. De weg zal zich vanzelf wijzen waar mijn gouden handjes vol met Maan Energie aan het werk moeten.

 

Elke Maand gebruik ik mijn hooggevoeligheid om een Volle Maan avond te Organiseren en speciale persoonlijke Kruiden baden te maken. Januari was dan ook een intense Maand met twee Super Volle Manen vandaar dan ook de Naam Blue Moon. en dan ook nog Vandaag 31 Januari 2018 een Totale Eclipse erbij. Wauw prachtig dat we dit allemaal mogen ervaren, en hiermee mogen gaan werken. Ik hoop jou ook een keertje te verwelkomen op een van mijn Maan Avonden of Rituelen. Veel liefs en Succes Vandaag.

Geniet van alle Maan Energie en tot volgende week…… Liefs Gina Petula

Art: The Moon Goddess by jezzy-art.deviantart.com

Facebooktwittermail

© 2018: Gouden Haan Zandvoort, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten