+31615308243

Surrender to your Journey 

dagkaarten Reading by gina Petula

Surrender to your Journey 

Vandaag is het 2 februari de dag van Yemanya mijn favoriete Godin van de Zee! Haar kracht was voelbaar toen ik vandaag een kaart trok voor mijn DreamCatcher Community met de titel “Surrender to the Journey” laat alle controle los en heb vertrouwen in jouw reis. Probeer niet alles te sturen en te beïnvloeden. Vaak sta je alleen maar in de weg, want ik geloof dat er een voor iedereen een groter plan ligt. Een prachtige Reis met een ultieme bestemming en onderweg allerlei bijzondere momenten.

 Alles wat je meemaakt is goed voor jou. het maakt jou sterker en laat jou groeien en zelfs door zeer vervelende omstandigheden. Helaas zijn dat de grootste groei momenten in jouw leven. We blijven altijd mensen en zien het echt niet meer als we er midden in zitten, ook deze wanhoop hebben we nodig om bij onze overlevingskracht te komen, en dan verbazen we onszelf en onze omgeving hoe krachtig we dan ineens kunnen zijn. 

We proberen onszelf hiervoor te behoeden en proberen zo voorzichtig mogelijk te lopen en vooral geen fouten te maken want we willen dit nooit meer voelen. Wanhoop, onzekerheid en verdriet , we willen vooral niet vallen. Maar net zoals met kinderen het hoort er bij. Daarmee krijg je juist vertrouwen in  jouw eigen stappen die je maakt. Want ook al ben je nog zo voorzichtig je valt nog steeds en het doet pijn maar je weet ook  dat je weer opstaat  en sterker bent geworden.

Gisteren was het 1 februari en ben ik in de ochtend voor mijn huis heel hard uitgegleden en terecht gekomen om mijn achterhoofd, ineens lag ik daar hulpeloos en kwetsbaar alleen in het donker midden op de weg! auww was mijn eerste gedachte en de tranen rolde over mijn wangen, ik wilde out gaan van de pijn. ineens dacht ik maar dat gaan we niet doen, ik ga opstaan het was ontzettend glad en ik bedacht ook al moet ik op mijn blote voeten of kruipend naar huis maar dat ga ik doen. Ik voelde ineens een kracht in mij komen en ik stond op, trillend en huilend ben ik thuis aangekomen.  ik ben in mijn bed gaan liggen en heb een meditatie opgezet, dit moest ik even verwerken. 

ik zie dit weer als een symbool van mijn kracht en ik kan niet voorkomen dat ik val en hard ook maar ik weet dat ik altijd weer op sta en daar prachtige inzichten van krijg! 

Ik wil best delen dat een van mijn inzichten is dat ik weer besefte hoe kwetsbaar ik ben als mens, dat alles zo anders kan zijn in een seconde. Dat ik mij toch meer moet laten informeren over de omstandigheden om mij heen. Ik sluit mij vaak af voor alle berichten omdat ik er gewoon helemaal niks mee kan en zit daarom graag in mijn eigen bubbel. Terwijl als ik mij had laten informeren over het weer  dan was het waarschijnlijk niet gebeurd, maar dan had ik ook niet dit inzicht gehad, want ik sluit mij wel vaker af voor dingen omdat ik er niks mee kan hmmm dus zeker iets om over te denken….

Het is daarom geen toeval dat ik op 1 februari vervolgens de kaart trok van alle Antwoorden vind je in Jezelf! door vooral naar jouw gedrag te kijken. Vervolgens de volgende ochtend deze kaart van                   ” Surrender to your Journey”. 

Ik ga het een maand proberen om alle controle en mijn oplossend denken even op vakantie te sturen en te ervaren wat er gebeurd door gewoon vertrouwen te hebben in mijn Reis dansend door het Leven!

liefs xxx Gina Petula

Facebooktwittermail
« (Previous Post)


© 2018: Gouden Haan Zandvoort, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten